divendres, 27 de novembre de 2020

SETMANA DE COEDUCACIÓ

 DURANT AQUESTA SETMANA (DE DIA 23 A DIA 27 DE NOVEMBRE) TREBALLAM LA IGUALTAT DE GÈNERE, TENINT EN COMPTE QUE DIA 25N ÉS EL DIA INTERNACIONAL DE L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA  I FEM DIVERSES ACTIVITATS! 1- TASQUES DOMÈSTIQUES: a partir d'un plafó amb diverses tasques de la casa, hem posat a cada una qui feia aquella tasca i al final hem parlat sobre això i hem fet un dibuix.


⇓⇓⇓CLICK DAMUNT LA FOTO!⇩⇩⇩2- CONTE: EL PRÍNCEP VENTAFOCS: hem vist i escoltat aquest conte per youtube: Després hem parlat sobre el conte per veure la comprensió i per a treballar l'expressió oral. 
Per acabar hem fet el dibuix d'allò que més ens ha agradat del conte!

CLICK ⇓⇓⇓ 
per veure les fotos (només n'hi ha dues del moment de mirar el conte)


3- OFICIS: hem mostrat imatges sobre diferents oficis sense les persones que els fan i cadascú ho ha posat al plafó d'HOMES, DONES O TOTS, segons pensaven qui ho realitzava.
Després hem vist fotos d'homes i dones fent les mateixes professions i hem fet un dibuix sobre QUÈ M'AGRADARIA SER...

⇓⇓CLICK!⇓⇓


DIBUIXOS DEL QUE ENS AGRADARIA A SER...4- CONTA-CONTES: ha vengut una al·lota que nom OLGA i ens ha contat dos contes per a treballar la igualtat: VISCA LES UNGLES DE COLORS I ERNEST
5- PINTA UNGLES: Per acabar amb les activitats de la setmana de coeducació hem fet un taller de pintar ungles ja que ahir ens varen contar el conte: VISCA LES UNGLES DE COLOR! Tots i totes ens hem volgut pintar les ungles i hem gaudit molt! 

⇊⇊CLICK⇊⇊ per veure totes les fotos!

6- OFICIS D'ALGUNS MESTRES D'INFANTIL: A més, hem anat al hall a veure unes fotos que van penjar per endevinar QUÈ VOLIA SER CADA DUN/A en cas que no haguessin estat mestres, si voleu saber el RESULTAT, els vostres fills i filles ho saben!


CLICK!↡↡


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TALLERS DE MATES I CATALÀ

                                    TALLERS DE MATES I CATALÀ                                                     APRENEM JUGANT   Durant a...